Selge boligen din mer effektivt?

Boligstyling
og møbelutleie

Aurskog-Høland, Nedre Romerike

Sliter du med å selge boligen din kan boligstyling være det du trenger. Vi styler både campingvogner, hytter, leiligheter, tomannsboliger, rekkehus og små og store eneboliger.

Fra tidligere oppdrag:

50-talls retro

Stilen på møblene og stylingen vår er 50/60-talls retro, kombinert med skandinavisk enkelhet og renhet. Vi har blant annet spisebord og skjenk som genuine teakmøbler fra 50-tallet.

I tillegg til møblene benytter vi oss av pynt og stæsj fra Gerdas Garasje. Se gjerne Gerdas Garasje sin nettbutikk for flere eksempler på hva vi bruker for å pynte opp kjøkkenbenker, spisebord og barnerom. Se også avisomtale med flere bilder her.

Priser

Styling bolig inkl møbler 170–250 kvm
25000 kr

Styling bolig inkl møbler 100–169 kvm
20000 kr

Styling bolig inkl møbler under 99 kvm
15000 kr

Leie av av møbelpakke
Dobbeltseng, enkeltseng, barneseng, sofa, sofabord, spisebord, spisestuestoler, planter, tre lamper.
5000 kr per måned

Alle priser er eks mva. Styling faktureres 50% ved oppstart og 50% ved nedrigging. Ved stylingoppdrag der møblene blir stående i boligen i over 2 måneder faktureres i tillegg et møbelgebyr på kr 5000 per påbegynte måned.

Kunden har selv ansvaret for å sørge for tilstrekkelig innboforsikring under stylingperioden, og står erstatningsansvarlig for alle større skader på møblementet. Normal bruksslitasje og slitasje under transport vil ikke krever erstattet.

BESTILL STYLING:Stylist Gerd Lovise Seierstad
seierstad@hotmail.com
+47 984 71 303